Niezbędne pliki cookies służą do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej i umożliwiają Ci komfortowe korzystanie z oferowanych przez nas usług. Pliki cookies odpowiadają na podejmowane przez Ciebie działania w celu m.in. dostosowania Twoich ustawień preferencji prywatności, logowania czy wypełniania formularzy. Dzięki plikom cookies strona, z której korzystasz, może działać bez zakłóceń.


Pea soup with rutabaga and bacon
Pea soup with rutabaga, a vegetable once widely popular but now used in Poland practically only in the regional cuisines of Kaszuby and Podhale. The robust taste of rutabaga falls somewhere between turnip, radish, and potatoes and makes a phenomenal addition to traditional pea soup. Serve hot with bread or your favorite accompaniment.
Pea soup with vegetables. Sterilized product.
Energy value | 201 kJ / 48 kcal |
Fat | 0,9 g |
Including saturated fatty acids | <0,1 g |
Carbohydrates | 6,2 g |
including sugars | 37 g |
Protein | 2,7 g |
Salt | 1,1 g |