Niezbędne pliki cookies służą do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej i umożliwiają Ci komfortowe korzystanie z oferowanych przez nas usług. Pliki cookies odpowiadają na podejmowane przez Ciebie działania w celu m.in. dostosowania Twoich ustawień preferencji prywatności, logowania czy wypełniania formularzy. Dzięki plikom cookies strona, z której korzystasz, może działać bez zakłóceń.


Kurczak teriyaki z warzywami z ryżem basmati
Wartość energetyczna | 122 kcal |
Tłuszcz | 0,9 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 22 g |
w tym cukry | 7,1 g |
Białko | 5,7 g |
Sól | 0,98 g |
Składniki: gotowany ryż basmati 37,5 % (ryż basmati, woda); sos teriyaki 32,5 % {woda, cukier, sos sojowy 11,2 % (woda, ziarno soi, pszenica, sól), sos sojowy ciemny 5,1 % (woda, sól, barwnik: karmel; cukier, odtłuszczone ziarno soi, pszenica), czosnek, skrobia modyfikowana, ocet ryżowy, pasta chili z czosnkiem [papryka chili solona (papryka chili, sól), cukier, woda, ocet ryżowy, czosnek, sól, skrobia], sól, olej sojowy, olej sezamowy, puree z imbiru, stabilizator: guma ksantanowa}; mięso z fileta z kurczaka marynowane gotowane na parze 15 % [mięso z fileta kurczaka, sól, aromaty naturalne, skrobia, błonnik owsiany bezglutenowy, błonnik z babki płesznik, olej słonecznikowy, sos sojowy ciemny (woda, sól, barwnik: karmel; cukier, odtłuszczone ziarno soi, pszenica)]; warzywa w zmiennych proporcjach gotowane na parze 15 % [papryka (czerwona, zielona, żółta), fasolka szparagowa zielona, kukurydza].