Niezbędne pliki cookies służą do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej i umożliwiają Ci komfortowe korzystanie z oferowanych przez nas usług. Pliki cookies odpowiadają na podejmowane przez Ciebie działania w celu m.in. dostosowania Twoich ustawień preferencji prywatności, logowania czy wypełniania formularzy. Dzięki plikom cookies strona, z której korzystasz, może działać bez zakłóceń.


Gołąbki z dodatkiem cielęciny w sosie pomidorowym
Gdy tradycja spotyka odrobinę finezji, powstają ręcznie zawijane gołąbki z soczystą cielęciną, serwowane w dwóch pysznych odsłonach: klasycznym sosie pomidorowym o domowym aromacie i aksamitnym sosie pieczarkowym.
Wartość energetyczna | 398/95 kcal |
Tłuszcz | 5,6 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,4 g |
Węglowodany | 5,7 g |
w tym cukry | 3,6 g |
Białko | 4,7 g |
Sól | 0,98 g |
Składniki: Gołąbki gotowane na parze 52 % [kapusta biała gotowana, mięso wieprzowe, ryż biały gotowany, cielęcina 1,8 %, sól, aromaty (zawierają mleko), grzyby suszone w zmiennych proporcjach (pieczarka,
maślak), przyprawy, cukier]; sos pomidorowy 48 % [woda, koncentrat pomidorowy, śmietanka (śmietanka z mleka, stabilizator: karagen), cukier, skrobia modyfikowana, mąka pszenna, masło (z mleka), sól, skoncentrowany bulion wołowy (ekstrakt wołowiny, sól, przyprawy, mąka sojowa), tłuszcz wołowy, cukier, olej rzepakowy, przyprawy, czosnek, suszone warzywa (marchew, pasternak, por, cebula, korzeń lubczyku), ekstrakt drożdżowy, pietruszka nać, aromaty].