Niezbędne pliki cookies służą do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej i umożliwiają Ci komfortowe korzystanie z oferowanych przez nas usług. Pliki cookies odpowiadają na podejmowane przez Ciebie działania w celu m.in. dostosowania Twoich ustawień preferencji prywatności, logowania czy wypełniania formularzy. Dzięki plikom cookies strona, z której korzystasz, może działać bez zakłóceń.



LIMITOWANA OFERTA
Kurczak po koreańsku z warzywami i ryżem basmati HIGH PROTEIN
Nasze danie z serii HIGH PROTEIN to połączenie soczystego mięsa, warzyw, najlepszego ryżu basmati i charakterystycznego koreańskiego smaku, które uzupełnia energię i dostarcza ponad 20 g białka w porcji.
To idealny wybór, gdy chcesz zjeść coś sycącego, a jednocześnie lekkiego i szybkiego w przygotowaniu – lunch w pracy, kolacja po treningu czy solidny posiłek między obowiązkami.
Wartość energetyczna | 554/131 kcal |
Tłuszcz | 1,5 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 22 g |
w tym cukry | 3,7 g |
Białko | 6,7 g |
Sól | 1,1 g |
Składniki: gotowany ryż basmati 33,3 % [ryż basmati, woda]; sos koreański 28,6 % [woda, cukier, sos sojowy (woda, ziarno soi, pszenica, sól), cukier trzcinowy, ocet spirytusowy, sos hoisin (cukier, woda, fermentowana pasta sojowa {woda, sól, ziarno soi, mąka pszenna}, sól, bataty w proszku, barwnik: karmel; skrobia modyfikowana, suszony czosnek, pasta z nasion sezamu, przyprawy, solone papryczki chili {papryczki chili, sól}, regulator kwasowości: kwas octowy), melasa z trzciny cukrowej, skrobia modyfikowana, czosnek smażony (czosnek, olej rzepakowy), olej sojowy, olej sezamowy, sól, koncentrat pomidorowy, przyprawy, aromaty (zawierają gluten z pszenicy), fermentowany sos sojowy (woda, soja, pszenica, sól), hydrolizat białka sojowego, cukier palony, czosnek suszony, ekstrakt drożdżowy, aromat dymu wędzarniczego, stabilizator: guma ksantanowa]; mięso z fileta z kurczaka marynowane gotowane na parze 21,4 %
[mięso z fileta z kurczaka, sól, aromaty naturalne, skrobia, błonnik owsiany bezglutenowy, błonnik z babki płesznik, olej słonecznikowy, sos sojowy ciemny (woda, sól, barwnik: karmel; cukier, odtłuszczone ziarno soi, pszenica)]; warzywa gotowane na parze 16,7 % [fasolka szparagowa zielona, kukurydza, papryka czerwona, papryka żółta].