OLIWA NOCELLARA
Oliwa o delikatnych, świeżych i wyrazistych aromatach zielonej trawy, pomidorów czy limonki z wyczuwalnymi lekko pikantnymi nutami na finiszu – to tylko kilka cech, które można nadać temu cudowi włoskiej ziemi. Sprawdzi się jako dodatek do białych mięs oraz ryb.
MONOCULTIVAR NOCELLARA EXTRA VIRGIN OLIVE OIL OLIWA Z OLIWEK NOCELLARA
Wartość odżywcza w 100 g produktu
Wartość energetyczna | 3367 kJ / 819 kcal |
Tłuszcz | 91 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Skład
Składniki:
Oliwa z oliwek extra virgin w 100% pochodzenia włoskiego, uzyskana bezpośrednio z oliwek odmiany Nocellara i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
Przechowywać w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
250 ml
OLIWA NOCELLARA
Poznaj rodzaje oraz smaki oliw “Makłowicz i Synowie”.