Niezbędne pliki cookies służą do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej i umożliwiają Ci komfortowe korzystanie z oferowanych przez nas usług. Pliki cookies odpowiadają na podejmowane przez Ciebie działania w celu m.in. dostosowania Twoich ustawień preferencji prywatności, logowania czy wypełniania formularzy. Dzięki plikom cookies strona, z której korzystasz, może działać bez zakłóceń.


OLIWA NOCELLARA
Oliwa o delikatnych, świeżych i wyrazistych aromatach zielonej trawy, pomidorów czy limonki z wyczuwalnymi lekko pikantnymi nutami na finiszu – to tylko kilka cech, które można nadać temu cudowi włoskiej ziemi. Sprawdzi się jako dodatek do białych mięs oraz ryb.
MONOCULTIVAR NOCELLARA EXTRA VIRGIN OLIVE OIL OLIWA Z OLIWEK NOCELLARA
Wartość energetyczna | 3367 kJ / 819 kcal |
Tłuszcz | 91 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 0 g |
w tym cukry | 0 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Składniki:
Oliwa z oliwek extra virgin w 100% pochodzenia włoskiego, uzyskana bezpośrednio z oliwek odmiany Nocellara i wyłącznie za pomocą środków mechanicznych.
Przechowywać w ciemnym, suchym i chłodnym miejscu, z dala od źródeł światła i ciepła.
OLIWA NOCELLARA
Poznaj rodzaje oraz smaki oliw “Makłowicz i Synowie”.
