SOS CHIŃSKI
Sos chiński „Makłowicz i Synowie” to sos inspirowany orientalnym stylem kuchni Państwa Środka. Sprawdzi się jako dodatek do chińskich Stir Fry z ryżem czy makaronem ryżowym.
Sos na bazie sosu sojowego. Produkt pasteryzowany.
Sposób przygotowania:
1.Usmaż na tłuszczu ulubiony dodatek: mięso, warzywa bądź tofu.
2.Dodaj nasz sos i smaż na małym ogniu 5-8 minut.
3.Podawaj z ryżem lub makaronem.
Wartość energetyczna | 716/169 kcal |
Tłuszcz | 0,4 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 40 g |
w tym cukry | 37 g |
Białko | 1,3 g |
Sól | 2,3 g |
Ingredients: water, sugar, soy sauce 5.5% (water, soybeans, salt, spirit vinegar), dark soy sauce 4.6% (water, salt, caramel color, sugar, defatted soybeans, wheat), modified starch, vinegar, caramelized sugar, fried garlic (garlic, rapeseed oil), salt, flavors (containing gluten, celery, and soy), fermented soy sauce (contains gluten and soy), hydrolyzed vegetable protein (contains soy), spices, iodized salt (salt, potassium iodide), granulated mushrooms (oyster mushrooms, button mushrooms, porcini mushrooms), rapeseed oil, roasted garlic, Sichuan pepper 0.3%, stabilizer: xanthan gum. Soy sauces come from both EU and non-EU sources. The product may contain: gluten (from rye), milk including lactose, eggs, mustard, sesame seeds.