![bg-products](https://maklowiczisynowie.pl/wp-content/themes/maklowicz/images/bg-large.jpg)
![](https://maklowiczisynowie.pl/wp-content/uploads/2023/06/Sosy_Koreanski-1-470x700.png)
SOS KOREAŃSKI
Sos koreański „Makłowicz i Synowie” to sos o mocnych aromatach chili, prażonego sezamu, czosnku oraz brązowego cukru. Idealny dodatek do koreańskich Stri Fry z ryżem czy makaronem ryżowym.
Sos na bazie sosu sojowego z dodatkiem czosnku i oleju sezamowego. Produkt pasteryzowany.
Sposób przygotowania:
1.Usmaż na tłuszczu ulubiony dodatek: mięso, warzywa bądź tofu.
2.Dodaj nasz sos i smaż na małym ogniu 5-8 minut.
3.Podawaj z ryżem lub makaronem.
Wartość energetyczna | 716/169 kcal |
Tłuszcz | 0,4 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 40 g |
w tym cukry | 37 g |
Białko | 1,3 g |
Sól | 2,3 g |
Ingredients: water, sugar, soy sauce 12.6% (water, soybean, salt, spirit vinegar), unrefined cane sugar 9.9%, fermented soybean paste (water, salt, soybean, wheat flour), salt, sweet potato powder, caramel color, modified starch, sesame paste, spices, salted chili peppers (chili peppers, salt), acidity regulator: acetic acid, roasted sesame oil 3%, vinegar, fried garlic 2.6% (garlic, rapeseed oil), flavors (contain gluten), fermented soy sauce (contains gluten and soy), plant protein hydrolysate (contains soy), caramelized sugar, roasted garlic 0.4%, yeast extract, stabilizer: xanthan gum.
Soy sauce, garlic, and sesame oil come from both the EU and non-EU sources.
The product may contain: celery, gluten (from rye), milk including lactose, eggs, mustard.
![](https://maklowiczisynowie.pl/wp-content/uploads/2023/06/Chili1.png)
Korean Sauce
See how you can use ‘Makłowicz i Synowie’ sauces and what dishes you can prepare with them.
![](https://img.youtube.com/vi/6giX41t1mns/maxresdefault.jpg)