SOS TAJSKI
Sos tajski „Makłowicz i Synowie” balansuje pomiędzy wyrazistymi smakami sosu sojowego, pasty z tamaryndowca oraz papryczek chili. Idealny dodatek do tajskich Stir Fry z ryżem czy też makaronem.
Sos na bazie sosu sojowego z dodatkiem sezamu, czosnku i tamaryndowca. Produkt pasteryzowany
Sposób przygotowania:
1. Usmaż na tłuszczu ulubiony dodatek: mięso, warzywa bądź tofu.
2. Dodaj nasz sos i smaż na małym ogniu 5-8 minut.
3. Podawaj z ryżem lub makaronem.
Wartość energetyczna | 526 kJ/124 kcal |
Tłuszcz | 2,1 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 23 g |
w tym cukry | 19 g |
Białko | 2,6 g |
Sól | 2,2 g |
Ingredients: water, sugar, soy sauce 10% (water, soybeans, salt, spirit vinegar), modified starch, fried garlic 3% (garlic, rapeseed oil), salt, flavors (containing gluten), fermented soy sauce (containing gluten and soy), hydrolyzed vegetable protein (containing soy), caramelized sugar, roasted sesame 2.9%, fermented soybean paste (water, salt, soybeans, wheat flour), sweet potato powder, color: caramel, sesame paste, spices, pickled chili peppers (chili peppers, salt), acidity regulator: acetic acid, vinegar, tamarind 0.85%, rice vinegar, roasted garlic, stabilizer: xanthan gum.
Soy sauce, sesame, garlic, and tamarind come from the EU and outside the EU.
The product may contain: celery, gluten (from rye), milk including lactose, eggs, mustard.
Thai Sauce
See how you can use ‘Makłowicz i Synowie’ sauces and what dishes you can prepare with them.