Niezbędne pliki cookies służą do prawidłowego funkcjonowania strony internetowej i umożliwiają Ci komfortowe korzystanie z oferowanych przez nas usług. Pliki cookies odpowiadają na podejmowane przez Ciebie działania w celu m.in. dostosowania Twoich ustawień preferencji prywatności, logowania czy wypełniania formularzy. Dzięki plikom cookies strona, z której korzystasz, może działać bez zakłóceń.


Spaghetti quattro formaggi
Tym razem nasz makaron Spaghetti „trafila al bronzo” połączyliśmy z niesamowicie kremowym i idealnie zrównoważonym sosem serowym, z dodatkiem m.in. bogatego parmezanu, aksamitnej gorgonzoli, gładkiej mozzarelli i mascarpone. Brzmi jak prawdziwie włoskie kulinarne marzenie, prawda? Nie pozostaje nic innego, jak przygotować to danie zgodnie z naszymi instrukcjami i rozkoszować się serową dobrocią otulającą każdą nitkę makaronu!
Wartość energetyczna | 689/165 kcal |
Tłuszcz | 7,3 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 3,0 g |
Węglowodany | 18 g |
w tym cukry | 0,8 g |
Białko | 5,7 g |
Sól | 0,9 g |
Składniki: gotowany makaron spaghetti 60 % [makaron spaghetti (semolina z pszenicy durum), woda, olej rzepakowy]; sos serowy 40 % [woda, śmietanka (śmietanka z mleka, stabilizator: karagen), olej rzepakowy, mąka pszenna, ser dojrzewający twardy 4,1 % (mleko, sól, podpuszczka, substancja konserwująca: lizozym z jaj), ser dojrzewający twardy 3,4 % (mleko, sól, kultury starterowe, podpuszczka mikrobiologiczna), masło (z mleka), ser mozzarella 2,4 % (ser {mleko, sól, kultury bakterii}, skrobia), sól, ser grana padano 1,7 % (mleko, sól, substancja konserwująca: lizozym z jaj; podpuszczka, bakterie kwasu mlekowego), ser niedojrzewający wędzony 1,7 % (mleko, kultury bakterii, sól), ser cheddar w proszku 0,7 % (ser w proszku z mleka, serwatka z mleka), cukier, przyprawa na bazie oliwy z oliwek o smaku chili (oliwa z oliwek, chili suszone, naturalny aromat chili), pieprz kolorowy (czarny, biały, zielony, czerwony)].
Rozwarstwienie produktu jest naturalnym procesem i nie stanowi wady.
Produkt może zawierać: seler, soję, inne zboża zawierające gluten, gorczycę, nasiona sezamu.