Gulasz Segedyński
Gulasz wieprzowy z kapustą kiszoną – środkowoeuropejski klasyk o węgierskich korzeniach. Podawaj na ciepło z knedlem czeskim, z ziemniakami purée czy chlebem. Danie z kwaszonej kapusty z mięsem wieprzowym. Produkt sterylizowany. Wyprodukowano w Polsce.
Wartość energetyczna | 637/153 kcal |
Tłuszcz | 11,0 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 4,7 g |
Węglowodany | 4 g |
w tym cukry | 3,4 g |
Białko | 8,4 g |
Sól | 1,6 g |
Składniki: mięso wieprzowe 33 %, kapusta kwaszona 22 %, woda, śmietanka 11 % (z mleka), cebula, czosnek, przyprawy, olej rzepakowy, sól, bulion wieprzowy [sól, tłuszcz wieprzowy, skoncentrowany bulion wieprzowy (zawiera soję), warzywa suszone (marchew, cebula, seler), przyprawy, zioła], sól, mąka pszenna, cukier. Rozwarstwienie się produktu jest procesem naturalnym i nie stanowi wady. Mięso wieprzowe, kapusta i śmietanka pochodzą z UE i spoza UE.
Produkt może zawierać: gluten (z żyta), jaja, gorczycę, sezam.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce, spożyć w ciągu 48 godzin.
GULASZ SEGEDYŃSKI
Nasze dania gotowe zabiorą Państwa w kulinarną podróż w różne rejony świata. Poznaj ofertę marki „Makłowicz i Synowie”.