Fasolka po Hiszpańsku
Fasolka po hiszpańsku „Makłowicz i Synowie” w sosie pomidorowym z warzywami, miętą, papryczkami peperoncino i oliwą to nasza wariacja w temacie smaków Półwyspu Iberyjskiego. Podawaj na ciepło z chlebem lub ulubionym dodatkiem. Fasola biała w sosie pomidorowym z warzywami. Produkt sterylizowany.
Wartość energetyczna | 334 kJ / 80 kcal |
Tłuszcz | 1,6 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 9,7 g |
w tym cukry | 4,4 g |
Białko | 4,1 g |
Sól | 0,6 g |
Składniki: fasola biała gotowana 38 %, woda, przecier pomidorowy 13 %, marchew 10,8 %, seler naciowy 9 %, cebula 4,6 %, czosnek, koncentrat pomidorowy, pietruszka nać, oliwa z oliwek 1,1 %, sól, cukier, liście mięty 0,2 %, papryka peperoncino grys 0,04 %, przyprawy. Rozwarstwianie się produkt jest procesem naturalnym i nie stanowi wady. Wyprodukowano w Polsce.
Fasola biała i przecier pomidorowy pochodzą z UE i spoza UE.
Produkt może zawierać: soję, gluten (z pszenicy, z żyta), mleko łącznie z laktozą, jaja, gorczycę, sezam.